stordjenter.Com © 2006 

 

Dana Cup 2011.

"Siste nytt"

Fredag 29. Juli.

Dagen startet med frukost kl. 0930.

Videre ble dagens møte med jentene avholdt og turen gikk til Hjørring på shopping og noen valgte å se på kampene som ble spillt inne på Fortuna arenaen.

 

Deretter ble det felles middag i Hjørring sentrum ved fem tiden og deretter retur til forleggningen.

 

Deretter bele det litt omkleding og halve spiller stallen ønsket vrikke litt på kroppen og ble kjørt til Fortuna området hvor diskoteket herjet frem mot nærmere halv tolv.

Så vare det hjem til forleggningen og starte pakkingen for Lørdagens avreise og stemmningen er fortsatt på topp i leiren !

 

Torsdag 28. Juli.

Så var det sluttspill som sto for tur, ettersom vi ble nr. 3 i vår pulje gikk veien til "B-Sluttspillet".

 

Første Utfordring denne dagen var kampen i 16-dels finalen (Kl. 1210) hvor motstander var et svensk lag ved navn "Nykvarnas SK".

Våre jenter jobbet på og kom seirende ut denne kampen men det tapper oss for krefter og vi må vise veien til sykestuen med 3 spillere som møtte veggen denne kampen. Resultat; seier 2-1.

 

Senere denne dagen sto åttende dels finalen for tur (Kl. 1910), motstander denne gangen var "Bjørn IL" fra Norge. Vi hentet inn noen spreke 97-modeller (Elisabeth og Linea som spiller på J-14 laget til Stord) grunnet høy belastning og skader på egne spillere og disse jobbet iherdig og godt.

Vi var likevel så tappet for overskudd at utfallet ble et tap 2-0.

Så var det snipp snapp snute på den sportslige delen av denne turneringen.

 

Onsdag 27. Juli.

Ettersom vår kamp denne dagen var litt sent på dagen kunne vi drøye frokosten en smule, og ettersom det er litt vanskelig å komme til ro om kvelden så var det ingen protester på å skyve på frokosten i de lengste og da var jo kl. 0915 en passende tid.

 

Daglig møte med laget ble således avholdt og dagens programm ble drøftet.

 

Kampen denne dag var den tredje og siste kampen i innledende runde, og dette var mot det Norske laget "Kambo IL".

Vi hadde føringen i hele denne kampen med mye fint varierende angreps spill. Uttellingen på alle våre sjanser var mager men vi vant denne kampen fullt fortjent 2-1. 

 

Tirsdag 26. Juli.

Frokosten startet (i tidligste) laget kl.0800.

Deretter gikk turen mot kamp arena for å gjøre oss klar til første kamp i vår pulje hvor motstander var arrangør klubben "Fortuna Hjørring" med avspark kl. 1130.

Dette var et svært godt lag og vi visste av historien at dette fortuna klubben har vunnet mange finaler tidligere i Dana Cup.

 

Stord jentene spillte en god kamp og var fullt på høyde med prestasjonene, og målprotokollen kunne lett talt i vår favør. 

Men så er det nå slik at det er målene som teller og kampen endte med et 1-0 tap.

 

Så var det tilbake til forleggningen og vårt støtte apparat disket da opp med nok et godt middags måltid som et godt grunnlag for neste kamp samme dag.

 

Andre kampen vår denne dag var kl. 1730 mot "Express IL" som ligger øverst i 2. div. i Agder fotballkrets.

Denne kampen ble en kamp hvor dommeren skulle vise seg å bli vår vanskeligte utfordring. Samtidig som dommere entret arenaen forlot fornuften åstedet. I et tilfelle ble vår siste forsvarer felt av angripende lag for således å få fri bane og satt ballen i mål.

 

Deretter ble vi snytt for straffespark når vår emminente Celine kom gjennom hele forsvaret til Express og kun hadde igjen å sette ballen i mål, dømming av denne karrakter er trist å være vitne til og våre spiller hadde fortjent en dommer med noenlunde gangsyn og vurderings evne.

 

I et tilfelle ville en av våre spillere teste om dommeren i det hele tatt virket og tok ballen med hånden, men da kom det faktisk lyd ut av fløyten og vi skjønte at dommeren hadde luft i lungene og ikke smør i fløten.

 

Resultatet endte med tap 3-1.

 

Etter kampen gikk vi og heiet frem våre venner på Jente 17 laget som var heldigere med uttellingen og vant sin kamp nr. 2 denne dagen.

 

Så gikk turen hjemmover og vi trøstet oss med nokk et godt måltid (i kveld ble det Pizza) satt i stand av våret emminente støtte apparat og kokkelag Eva, Aud, Åshild, assisterende kokker Laila og Eli og sjefs kokkesjef Øystein.

Denne dagen var det maten som smakte best !

Takk for maten !!! (PS-. >Vi takket for kampene også).

 

Mandag 25.Juli.

Mandag startet med frokost rundt kl. 0900.

Når frokosten var unnagjort og jentene hadde fått skiftet til treningstøy ble det kl. 1000 til 1145 en ny trenings økt.

 

Like etter trenings tiden sammlet vi oss på gressmatten Sammen med Solid junior (guttelaget) i ring ved tolv tiden på treningsfeltet og avholdt 1 minutts stilhet etter tragedien i Oslo.

 

Det var nå tid for dusjing og "stessjing" og turen gikk til Fårup Sommerland hvor både spillere og støtte apparatet koste seg til langt på kveld.

Den største utfordringen i Fårup Sommerland er den fryktelige berg og dalbanen "LYNET" som akslererer fra 0 til 80 km på 2,9 sekunder.

 

Mange av jentene hadde mange turer i denne galskapen og til og med Dag Sagenes ble lokket opp i dene farkosten, og det var lite igjen av dyrelivet i nærliggende område når "BRØLET" til Dag runnget gjennom danmark grunnet farten på denne farkosten !

  

Så gikk turen hjemmover igjen med samme unormalt høye lydnivå på "Hipp-Hoppen" på stereon i bilene og alle hadde hatt en flott dag. 

Så var det på ny kveld og husregelen om stillhet og legging kl. 2300 kom snikende mot jentene.

 

Husregel om stillhet på anlegget kl. 2300 er lite populær og krevende og etterleve, men innimellom er det enkelte som klarer å overholde denne,,,,,,,,

 

Søndag 24. Juli.

Etter lørdagens avreise fra Stord er Jentene vel fremme i Danmark. Fredagens tragiske hendelser i Oslo har gjort inntrykk på oss som alle andre, og turen spesiell i så måte.

 

Søndag startet dagen med god frokost (kl. 0915). Trening kl. 1100 til kl. 1200.

Etter en fortreffelig middag laget og servert av vårt emminente støtteapparat gikk turen til Skagen for å se på Stord Junior herre laget som er på Cup i Skagen.

Her ble det tap for Stord Junior herre laget og lite å skrive hjem om.

 

(Plan for Tirsdag Trening og Fårup sommerland.)

 

_________________________________

Det er hektisk trenings aktivitet frem mot Dana Cup, etter 3 uker med mange trenings økter innviterer vi til treningskamper Søndag 17. Juli på Stord Stadion.

 

Kampene spilles med 2x30 minutters omganger og 10 minutters pause.

 

Kamp oppsett 17. Juli Stord Stadion:

Kl. 1200; Stord J16 - Stord Junior

Kl. 1330; Stord Junior - (Miks lag Trott/Solid J16).

Kl. 1500; Stord J16 - (Miks lag Trott/Solid J16).

 

Stord Junior stiller i hvit farge.

Stord J16 stiller i sort farge.

Trott og Solid stiller med Gule vester eller avtaler annet innbyrdes.

 

Stord J16 stiller dommer i første kamp.

Stord Junior stiller dommer i andre kamp.

Trott/Solid stiller dommer i tredje kamp.

 

Trott og Solid stiller med Miks lag ettersom ferie avvikklingen herjer.

 

 

 

05. Juli ble puljene klare for årets Dana Cup turnering.

Vi har i vår pulje fått følgende pulje,

 

G16-Pulje 13;

Express IL, Norge

Kambo IL, Norge

Fortuna Hjørring, Danmark

Stord

 

Se link for våre kamper Søk frem og finn vår pulje "G16 Pulje 13"; http://www.danacup.dk/desktopmodules/danacup/grundspil.aspx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuell utvikkling

 

Alt for laget !

 

 

Stord-Bjørn IL 0-2

 

Stord-Nykvarnas 2-1

 

Stord-Kambo 2-1 

 

Stord-Express IL 1-3

 

Stord-Fortuna Hjørring 0-1